Arama

Ekrem İmamoğlu: “İstanbul’u girişimciliğin merkezi haline getireceğiz”

5 ay önce

İBB Başkanı İmamoğlu, ‘10x10=100 Büyük Proje’ toplantılarının 7. ve 8.’sini, ‘Girişimci ve sürdürülebilir İstanbul için tam yol ileri’ başlığıyla gerçekleştirdi.

Ekrem İmamoğlu: “İstanbul’u girişimciliğin merkezi haline getireceğiz”

İBB Başkanı İmamoğlu, ‘10×10=100 Büyük Proje’ toplantılarının 7. ve 8.’sini, ‘Girişimci ve sürdürülebilir İstanbul için tam yol ileri’ başlığıyla gerçekleştirdi. İmamoğlu: “Bugün size, beton kanalla rant projeleriyle değil; girişimcisiyle, teknolojisiyle, yatırımcısıyla ekonomisini güçlendiren, ekonomik olarak güçlenirken doğal alanlarını, içme suyu havzalarını tarım alanlarını tahrip etmeyen İstanbul’u, güvenli gıdaya ve suya erişimiyle kısacası sürdürülebilirliğiyle geleceğe taşıyacak yol haritamızı paylaştım. Bu, bilimin ve ortak aklın çizdiği haritadır. Bu yol haritasını hayata geçirebilecek yegane siyasi kadroyuz… Geçmişimizde, ihmal ya da ihanetle tanımlanabilecek hiçbir şey yok…” Sunumda gençlere geniş yer ayıran İmamoğlu, “İstanbul’u, girişimciliğin merkezi haline getireceğiz. Ekonomimiz canlanacak, gençlerimiz işsizliğe, düşük maaşlara mahkum olmaktan kurtulacak” diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “10×10=100 Büyük Proje” toplantılarının 7. ve 8.’sini, “Girişimci ve sürdürülebilir İstanbul için tam yol ileri” başlığıyla gerçekleştirdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, CHP İstanbul İla Başkanı Özgür Çelik, CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, Beyoğlu Belediye Başkan adayı İnan Güney ve Fatih Belediye Başkan adayı Mahir Polat da sunumda İmamoğlu’na eşlik etti.

Super Admin
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Yorumlar