Arama

Erdoğan: 31 Mart’ı milli irade bayramına çevirelim

5 ay önce

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ramazan Bayramı öncesi vereceğiniz oyla 31 Mart’ı milli irade bayramına çevirelim istiyorum." dedi.

Erdoğan: 31 Mart’ı milli irade bayramına çevirelim

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin düzenlediği Kilis mitinginde konuştu.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkan satırlar şu şekilde:

Ağaçta dalın güzel, ovada yolun güzel, kurban olurum Kilis, senin her halin güzel. Tarihiyle, tabiatıyla insanıyla her hali güzel olan Kilisli kardeşlerimle kucaklaşmanın bahtiyarlığı içindeyim. Kilis son seçimlerdeki dik ve dirayetli duruşuyla bu yeri perçinlemiştir. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda yüzde 70 gibi çok yüksek bir oy oranıyla şahsıma teveccüh gösterdiniz.

Kilis’in bizden beklentilerinin farkındayız. İnşallah bu umutları boşa çıkarmayacağız. Sizlere layık olmak için daha fazla çalışacağız, ter dökeceğiz. Kilis’in hakkını vermek için eser ve hizmet için çabalayacağız.

Şu anda meydanda 28 bin kişi var. Allah nazardan saklasın. Sevgili kardeşlerim, bundan bir sene önce millet olarak asrın felaketini yaşadık, 53 binden fazla canımızı toprağa verdik. Kilis’te de 33 kardeşimiz hayatını kaybetti.

“Bizim birinci önceliğimiz deprem bölgesinin yeniden ayağa kaldırılmasıdır”

Kilis’in de aralarında bulunduğu deprem bölgesi illerini hiç ihmal etmedik, etmeyeceğiz. Kabine toplantılarımızın değişmez gündemi deprem bölgesindeki ihya ve inşa çalışmaları.

Deprem turistleri ise enkazlarda poz verip, çekip gititler. Muhalefetin depremzedelere yaptıklarını değil 1 sene, üzerinden 10 yıllar geçse de unutmayacağız. Deprem ülkemizin en acil, en önemli meselesiyken bazı çevreler hala ders almış değil. Yönettikleri şehirleri depreme hazırlamak gibi ne bir dertleri var ne de böyle bir gündemleri var, Reklama harcadıkları meblağlar depreme ayırdıkları bütçelerden kat be kat daha fazla. Depremle kentsel dönüşümle ilgili hiçbir hedef ortaya koymuyorlar. Türkiye bir sene önce 53 bin canını yitirmemi, asrın en büyük afetlerinden birini yaşamamış gibi hareket ediyorlar. Allah milletimizi bu aymazların eline düşürmesin. Diğerleri ne yaparsa yapsın bizim birinci önceliğimiz deprem bölgesinin yeniden ayağa kaldırılmasıdır.

Super Admin
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Yorumlar