Arama

Kenan Yıldız için istenen bonservis bedeli belli oldu!

6 ay önce

Juventus'un başarılı futbolcusu Kenan Yıldız için İtalyan devinin talep ettiği bonservis bedeli ortaya çıktı. Kenan Yıldız'ın transferinin söz konusu rakama gerçekleşmesi halinde Türk futbolcu tarihe geçecek.

Kenan Yıldız için istenen bonservis bedeli belli oldu!

Temmuz 2022'de Bayern Münih'ten bedelsiz olarak transfer edilen Kenan Yıldız, gösterdiği performanslarla Avrupa devlerini peşine taktı. Milli futbolcu için her gün yeni bir transfer iddiası ortaya atılırken, Juventus'un Kenan Yıldız'ı kısa vadede satma gibi bir düşüncesinin olmadığı İtalyan basınında yer aldı.

 

Tuttosport'un haberine göre Juventus, Kenan Yıldız'ın bonservisini belirledi. Buna göre İtalyan devi, milli futbolcumuzdan en az 80 milyon euroluk gelir bekliyor.

 

Kenan Yıldız'ın transferinin söz konusu rakama gerçekleşmesi halinde milli futbolcu "En yüksek bonservis ödenen Türk futbolcu" olarak tarihe geçecek. Bu alandaki rekor 34 milyon euro ile Arda Turan'a ait.

Super Admin
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Yorumlar